Ledige stillinger

Er du klar for nye utfordringer? Gå i så fall inn og les om de stillingene som er ledige for øyeblikket. Om det ikke finnes noen ledig stilling du vil søke på akkurat nå, kan du registrere din CV i vår database.

Moelven gir mennesker som vil, muligheter!
Industrimontør gr. L.
Søknadsfrist : Snarest
Moelven Elektro AS
Vi ønsker å styrke vår industriavdeling og søker derfor etter Industrimontør gr. L. Vi trenger flere erfarne montører til industriservice. Har du spesiell kompetanse eller interesse for PLS og programering? Stillingen vil gi varierte arbeidsoppgaver og nødvendig opplæring.
Montører
Søknadsfrist : Snarest
Bergen / Moelven Modus AS
Ønsker du å jobbe inne i høstregn og sur vind? Er du tømrer? Da er dette jobben for deg. Avdelingen i Bergen utfører innredningsentrepriser i Hordaland og Sogn og Fjordane.
Underhållsmekaniker
Søknadsfrist : 2014-10-03
Edane / Moelven Edanesågen AB
Du kommer vara en viktig kugge i vår underhållsorganisation. Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av underhåll, felsökning på både äldre och modernare maskinutrustning, installera och justera maskiner samt automatiska anläggningar.
Direktør
Søknadsfrist : 2014-10-07
Moelv / Moelven Limtre AS
Da vår nåværende direktør har varslet sin overgang til pensjonisttilværelsen, er vi på jakt etter den rette til å lede selskapet videre.
Servicetekniker region Syd
Søknadsfrist : 2014-10-08
Moelven Modus AB
Som Servicetekniker ansvarar du för projekt upp till 150 Tkr inom regionen. Du ansvarar fullt ut för både försäljnings- och kostnadsbudgeten. Din serviceavdelning följer hela processen från försäljning till att kunden har produkten på plats.
Elektriker(e) gr. L.
Søknadsfrist : 2014-10-08
Moelven Elektro AS
Vi ønsker å styrke vår avdeling på Raufoss og søker derfor etter elektriker(e) gr. L. Vi trenger flere erfarne montører til prosjekt og til service. Har du spesiell kompetanse eller interesse for brannvarslingsanlegg, internkontroll eller prosjektgjennomføring er det et pluss, men ikke et krav.
Masterdata ansvarlig
Søknadsfrist : 2014-10-17
Eidsvoll Verk / Moelven Wood AS
Moelven Wood AS ønsker å styrke arbeidet med grunndata og kvalitetssikring av kunde- og vare- og logistikkdata. Vi søker medarbeider som er serviceinnstilt, systematisk, analytisk, grundig og med god IT-kompetanse.
Kontaktinformasjon HR
Norge: hr@moelven.no
Sverige: hr@moelven.se
Er du interessert i å jobbe hos oss?
Bli oppdatert på ledige stillinger i Moelven
Få nyhetsoppdateringer fra Moelven