Ledige stillinger

Er du klar for nye utfordringer? Gå i så fall inn og les om de stillingene som er ledige for øyeblikket. Om det ikke finnes noen ledig stilling du vil søke på akkurat nå, kan du registrere din CV i vår database.

Moelven gir mennesker som vil, muligheter!
Industrimontør gr. L.
Søknadsfrist : Snarest
Moelven Elektro AS
Vi ønsker å styrke vår industriavdeling og søker derfor etter Industrimontør gr. L. Vi trenger flere erfarne montører til industriservice. Har du spesiell kompetanse eller interesse for PLS og programering? Stillingen vil gi varierte arbeidsoppgaver og nødvendig opplæring.
Skiftgående driftledare
Søknadsfrist : 2014-10-24
Karlskoga / Moelven Valåsen Wood AB
Nu söker vi två skiftgående driftledare som ska ansvara för den dagliga verksamheten, vilket innebär att leda och fördela arbetsuppgifter med målsättning att säkerställa säkerhet, kvalité och effektivitet inom respektive skift.
Projektingenjör Stockholm
Søknadsfrist : 2014-10-24
Stockholm / Moelven Modus AB
Som projektingenjör på Moelven Modus är du en otroligt viktig lagspelare.
Servicetekniker
Søknadsfrist : 2014-10-31
Trondheim / Moelven Modus AS
Er du tømrer eller handyman med ambisjoner? Da er dette jobben for deg. Vi søker etter en selvstendig og dyktig servicetekniker som kan viderutvikle seg sammen med vår avdeling. Avdelingen i Trondheim utfører innredningsentrepriser i Nord- og Sør Trøndelag.
Marknadschef
Søknadsfrist : 2014-11-02
Årjäng / Moelven Årjäng Såg AB
I tjänsten som marknadschef ansvarar du självständigt för vår försäljning av sågade varor utifrån företagets framtagna koncept.
Driftssjef
Søknadsfrist : 2014-11-02
Eidsvoll Verk / Moelven Eidsvold Værk AS
Spennende og utfordrende stilling for deg som har kompetanse og erfaring med å kombinere driftsansvar med kontinuerlig utviklings- og forbedringsarbeid.
Marketingsjef
Søknadsfrist : 2014-11-02
Eidsvoll Verk / Moelven Wood AS
Vi søker en entusiastisk, kunnskapsrik og erfaren marketingsjef til en nyopprettet stilling hos en av Norges største produsenter av trebaserte byggevarer.
Selger kundesenter
Søknadsfrist : 2014-11-09
Eidsvoll Verk / Moelven Wood AS
Er du god på kommunikasjon og kundebehandling, og ønsker å jobbe med salg og rådgivning i et pulserende kundesenter på Eidsvoll Verk har vi nå en ledig stilling til deg.
Kontaktinformasjon HR
Norge: hr@moelven.no
Sverige: hr@moelven.se
Er du interessert i å jobbe hos oss?
Bli oppdatert på ledige stillinger i Moelven
Få nyhetsoppdateringer fra Moelven