Ledige stillinger

Er du klar for nye utfordringer? Gå i så fall inn og les om de stillingene som er ledige for øyeblikket. Om det ikke finnes noen ledig stilling du vil søke på akkurat nå, kan du registrere din CV i vår database.

Moelven gir mennesker som vil, muligheter!
Industrielektriker
Søknadsfrist : Snarest
Töreboda / Moelven Töreboda AB
Du kommer att arbeta med elektriskt underhåll och felsökning på maskiner med god teknisk nivå och krav på noggrannhet och gott ordningssinne.
Underhållsmekaniker/reparatör
Søknadsfrist : Snarest
Töreboda / Moelven Töreboda AB
Du kommer att arbeta med mekaniskt underhåll på maskiner med god teknisk nivå och krav på noggrannhet och gott ordningssinne.
Produktutvecklare - med teknisk kompetens
Søknadsfrist : 2015-04-07
Karlstad / Moelven Wood AB
Vi fortsätter inom ramen för vår framtidssatsning Wood 2.0 att växa lönsamt och tänka nytt!
Operatør - drift og vedlikehold
Søknadsfrist : 2015-04-08
Brumunddal / Moelven Bioenergi AS
Vi søker deg som kan erstatte vår dyktige operatør som snart skal gå av med pensjon. Dette er en ansvarsfull jobb med svært selvstendige arbeidsoppgaver innen drift og vedlikehold. Vi vil derfor tillegge personlige egenskaper i kombinasjon med relevant erfaring/utdanning stor vekt i rekrutteringsprosessen.
Montasjeledere og montører
Søknadsfrist : 2015-04-12
Tromsø / Moelven Modus AS
Vi søker etter dyktige montasjeledere og montører. Ønsker du nye utfordringer, er du serviceminded og god til å planlegge - da kan dette være en jobb for deg! Avdelingen i Tromsø utfører innredningsentrepriser for kunder i Troms og Finnmark.
Förändringsorienterad produktionschef
Søknadsfrist : 2015-04-15
Kil / Moelven ByggModul AB
Som produktionschef för Moelven ByggModul AB leder och samordnar du de fyra produktionsenheterna i verksamheten. Detta förutsätter ett tydligt ledarskap och en god förmåga att skapa ett arbetsklimat där team såväl som enskilda medarbetare får utrymme och vill växa.
Vedlikeholdsleder
Søknadsfrist : 2015-04-19
Moelven Are AS
Vedlikeholdsleder har ansvar for ledelse og gjennomføring av vedlikehold, samt oppfølging av bedriftens vedlikeholdssystem.
Business Controller
Søknadsfrist : 2015-04-19
Eidsvoll Verk / Moelven Wood AS
Moelven Wood AS søker Business Controller. Stillingen rapporterer til adm.dir og er en del av selskapets utvidede ledergruppe. Vedkommende vil få en sentral rolle i effektivisering av forretningsdriften.
Kontaktinformasjon HR
Norge: hr@moelven.no
Sverige: hr@moelven.se
Er du interessert i å jobbe hos oss?
Bli oppdatert på ledige stillinger i Moelven
Få nyhetsoppdateringer fra Moelven