Hopp til innholdet

Ledige stillinger

Er du klar for nye utfordringer? Gå i så fall inn og les om de stillingene som er ledige for øyeblikket. Om det ikke finnes noen ledig stilling du vil søke på akkurat nå, kan du registrere din CV i vår database.

Moelven gir mennesker som vil, muligheter!
Montörer/snickare Norrköping
Søknadsfrist : Snarest
Norrköping / Moelven Modus
Vi är inne i ett expansivt skede och söker ytterligare montörer/snickare till vårt avdelningskontor i Norrköping som har hela Östergötland som sitt arbetsområde.
Driven och målinriktad medarbetare!
Søknadsfrist : Snarest
Karlstad / Moelven Skog AB
Moelven Skog AB är intresserad av dig som vill arbeta i den gröna näringen. Moelven Skog AB ansvarar för att utveckla vårt erbjudande till det bästa alternativet för skogsägaren som nu eller i framtiden ska avverka sin skog.
Montörer/snickare till Modus
Søknadsfrist : Snarest
Moelven Modus
Vi är inne i ett expansivt skede och söker ytterligare montörer/snickare till våra olika avdelningskontor runt om i Sverige.
Divisjonssjef
Søknadsfrist : Snarest
Moelven Industrier ASA - Divisjon Timber
Som divisjonssjef har du det overordnede ansvar for den operasjonelle virksomhetsoppfølgingen og for divisjonens strategiske utvikling og finansielle resultater. Divisjonssjefen rapporterer til konsernsjef i Moelven Industrier ASA og inngår i konsernledelsen.
Produksjonsmedarbeider industriell grunning og maling
Søknadsfrist : 2016-08-08
Brumunddal / Moelven Langmoen AS
Malingsavdelingen – som består av 13 medarbeidere – opplever stor vekst av ferdig malt kledning i alle mulige farger, og vi søker derfor etter en ny produksjonsmedarbeider. Avdelingen består av en produksjonslinje for grunning og en linje for maling, og vi arbeider 2-skift.
Elektriker med arbetsledaransvar
Søknadsfrist : 2016-08-10
Sandsjöfors / Moelven ByggModul - Sandsjöfors
Som arbetsledande elektriker ansvarar du för den dagliga driften inom din avdelning, som består av ca 5 medarbetare, utöver operativt arbete. Det innebär att leda och fördela arbetsuppgifter med målsättning att säkerställa säkerhet, kvalité och effektivitet.
Distriktschef
Søknadsfrist : 2016-08-15
Ed,Karlstad / Moelven Skog AB
Som distriktschef ansvarar du för våra virkesinköpare i ett av våra fältköpsdistrikt. Tillsammans ansvarar ni för att utveckla Moelven Skog AB som det bästa alternativet för skogsägaren, som nu eller i framtiden ska avverka sin skog.
Transportkoordinator
Søknadsfrist : 2016-08-31
Karlstad / Moelven Wood AB
Då vår nuvarande medarbetare går i pension under 2017 söker vi hans ersättare. Som transportkoordinator blir du en viktig del av Moelven Woods Kundcenter i Skåre - ett driftigt team med arbetsglädje i stark utveckling bestående av 9 personer.

Kontaktinformasjon HR

Norge: hr@moelven.no
Sverige: hr@moelven.se

Er du interessert i å jobbe hos oss?

Bli oppdatert på ledige stillinger i Moelven

Få nyhetsoppdateringer fra Moelven