Ledige stillinger

Er du klar for nye utfordringer? Gå i så fall inn og les om de stillingene som er ledige for øyeblikket. Om det ikke finnes noen ledig stilling du vil søke på akkurat nå, kan du registrere din CV i vår database.

Moelven gir mennesker som vil, muligheter!
Produksjonsmedarbeidere
Søknadsfrist : 2014-08-01
Moelven Østerdalsbruket AS
Vi kan tilby varierte arbeidsoppgaver med fremtidsrettede miljøvennlige produkteri et aktivt og trivelig arbeidsmiljø. Vi har konkurransedyktige betingelser inkludert gode forsikringsordninger. Det er ønskelig at du har erfaring fra en produksjonsbedrift, Trelast- og datakunnskap vil være en fordel og at du har truck/maskinførerbevis.
Industrimekanikere
Søknadsfrist : 2014-08-01
Moelven Østerdalsbruket AS
Vi kan tilby varierte arbeidsoppgaver med fremtidsrettede miljøvennlige produkter, konkurranserdyktige betingelser inkludert gode forsikringsordninger. Det er ønskelig at du har fagbrev, eller annen relevant utdannelse/praksis fra en annen produksjonsbedrift.
Truckfører T8
Søknadsfrist : 2014-08-01
Eidsvoll Verk / Moelven Eidsvold Værk AS
Vi er på jakt etter deg som har truckførerbevis T8 (trucker m/løftekapasitet over 10 tonn). Erfaring fra trelastbransjen er en fordel, men ikke et absolutt krav. Oppgavene består i å kjøre truck på tørker og høvleri, samt andre steder ved behov.
Industrielektriker
Søknadsfrist : 2014-08-08
Otterbäcken / Moelven Vänerply AB
Vi söker en elektriker till vår verksamhet i Otterbäcken. Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av underhåll, felsökning på både äldre och modernare maskinutrustning, installera och justera maskiner samt automatiska anläggningar.
Processutvecklare
Søknadsfrist : 2014-08-10
Moelven Skog AB
Arbetsuppgifterna innebär att du stöttar linjeorganisationen i att utveckla virkesköparbetet med systemhantering och arbetssätt för att optimera och utveckla verksamheten. Du medverkar i utvecklingsprojekt, testning av system och funktioner.
Sagoperatør
Søknadsfrist : 2014-08-15
Eidsvoll Verk / Moelven Eidsvold Værk AS
Vi er på jakt etter en ny operatør til sag/råsortering. Du må ha fullført videregående opplæring og det er en fordel om du har erfaring fra trelastbransjen. Vi trenger deg som er pålitelig, engasjert og har gode samarbeidsevner.
Kontaktinformasjon HR
Norge: hr@moelven.no
Sverige: hr@moelven.se
Er du interessert i å jobbe hos oss?
Bli oppdatert på ledige stillinger i Moelven
Få nyhetsoppdateringer fra Moelven