Ledige stillinger

Er du klar for nye utfordringer? Gå i så fall inn og les om de stillingene som er ledige for øyeblikket. Om det ikke finnes noen ledig stilling du vil søke på akkurat nå, kan du registrere din CV i vår database.

Moelven gir mennesker som vil, muligheter!
Operatör
Søknadsfrist : 2015-06-01
Mockfjärd / Moelven Dalaträ AB
Moelven Dalaträ AB söker 2 operatörer till sågverket i Mockfjärd. Du bör minst ha några års erfarenhet av förekommande arbetsuppgifter inom sågverk. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att övervaka driften, enklare felsökning och operatörsunderhåll.
Produktionsinriktad VD
Søknadsfrist : 2015-06-03
Ånimskog / Moelven Tom Heurlin AB
Vi söker nu en produktionsinriktad VD med engagemang och goda ledaregenskaper.
Servicetekniker
Søknadsfrist : 2015-06-07
Drammen / Moelven Modus
Er du tømrer eller handyman med ambisjoner? Da er dette jobben for deg. Vi søker etter en selvstendig og dyktig servicetekniker som kan viderutvikle seg sammen med vår avdeling. Avdelingen i Tønsberg utfører innredningsentrepriser i Buskerud, Vestfold og Telemark.
Byggprojektör
Søknadsfrist : 2015-06-14
Torsby / Moelven ByggModul - Torsby
Som byggprojektör kommer du främst att arbeta med projektering och materialberedning. Mycket av arbetet handlar om att ta fram ritningsunderlag till vår produktion samt planera och arbeta tillsammans med beredningen för att säkerställa att rätt material finns tillgängligt i produktion.
Fyr-/tørkeansvarlig
Søknadsfrist : 2015-06-14
Eidsvoll Verk / Moelven Eidsvold Værk AS
Vi har ledig stilling som fyr- og tørkeansvarlig og søker etter deg som ønsker å jobbe med tørking av trelast og drift av fyringsanlegg med biokjel. Dette er to spennende fagområder som er svært viktige for vår produksjon og våre resultater.
Kontaktinformasjon HR
Norge: hr@moelven.no
Sverige: hr@moelven.se
Er du interessert i å jobbe hos oss?
Bli oppdatert på ledige stillinger i Moelven
Få nyhetsoppdateringer fra Moelven