Hopp til innholdet

Ledige stillinger

Er du klar for nye utfordringer? Gå i så fall inn og les om de stillingene som er ledige for øyeblikket. Om det ikke finnes noen ledig stilling du vil søke på akkurat nå, kan du registrere din CV i vår database.

Moelven gir mennesker som vil, muligheter!
Montörer/snickare Norrköping
Søknadsfrist : Snarest
Norrköping / Moelven Modus
Vi är inne i ett expansivt skede och söker ytterligare montörer/snickare till vårt avdelningskontor i Norrköping som har hela Östergötland som sitt arbetsområde.
Driven och målinriktad medarbetare!
Søknadsfrist : Snarest
Karlstad / Moelven Skog AB
Moelven Skog AB är intresserad av dig som vill arbeta i den gröna näringen. Moelven Skog AB ansvarar för att utveckla vårt erbjudande till det bästa alternativet för skogsägaren som nu eller i framtiden ska avverka sin skog.
Montörer/snickare Stockholm
Søknadsfrist : Snarest
Stockholm / Moelven Modus
Vi är inne i ett expansivt skede och söker ytterligare montörer/snickare till vårt avdelningskontor i Stockholm.
Industrielektriker
Søknadsfrist : 2016-05-06
Torsby / Moelven Notnäs AB
Vi förstärker vår verksamhet med en industrielektriker. Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av att underhålla, reparera, installera och justera maskiner och automatiska anläggningar samt ständigt ha verksamhetens behov i fokus.
Montører
Søknadsfrist : 2016-05-08
Moelven ByggModul Hjellum AS
Moelven ByggModul Hjellum søker etter montører på byggeplass for våre leilighetsbygg. Vi skal starte opp montasjelag i egen regi og søker etter personer med relevant bakgrunn som ønsker å arbeide med modulbygg.
Truckførere
Søknadsfrist : 2016-05-12
Moelven Våler AS
Vi er på jakt etter deg som minimum har truckførerbevis for liten truck, men har du truckførerbevis på stortruck så er det en fordel. Du må gjerne også ha erfaring fra trelastbransjen. Som trucksjåfør jobber du med virkeshåndtering til våre produksjonsanlegg i tillegg til lasting og lossing av lastebiler.
Webredaktør
Søknadsfrist : 2016-05-12
Moelv / Moelven Industrier ASA
Bli med og skap den beste brukeropplevelsen! Som webredaktør vil du få en sentral rolle i videreutviklingen av Moelvens websider for å skape den beste brukeropplevelsen - i samspill med våre andre kanaler, både de trykte og de digitale.
Torkansvarig
Søknadsfrist : 2016-05-13
Torsby / Moelven Notnäs AB
Som torkansvarig har du övergripande ansvar för torkningsprocessen i vår produktion, vilket även innebär arbetsledning av medarbetare som jobbar med processen. Du rapporterar till produktionschefen.
Driftsleder tørravdelinger
Søknadsfrist : 2016-05-20
Moelven Soknabruket AS
Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har: -Utdannelse fra teknisk fagskole-ingeniørhøyskole, er resultatorientert og drivende. Har erfaring fra industriproduksjon og gode kommunikasjons og samarbeidsevner.
Virkesinköpare
Søknadsfrist : 2016-05-20
Årjäng / Moelven Skog AB
Som virkesinköpare ansvarar du för att utveckla Moelven Skog AB som det bästa alternativet för skogsägaren, som nu eller i framtiden ska avverka sin skog. Vi har kontor på fler orter i Värmland för att finnas nära våra kunder.
Produktionstekniker
Søknadsfrist : 2016-05-22
Säffle / Moelven ByggModul - Säffle
Som produktionstekniker är din huvudsakliga arbetsuppgift att utveckla våra byggprocesser för modulbyggnation med fokus på ökad industrialiseringsgrad inom verksamheten på Moelven ByggModul AB. Arbetet är mycket varierande och innehåller både praktiska och administrativa arbetsuppgifter i en process med stor variation.
Eftermarknadsansvarig
Søknadsfrist : 2016-05-22
Säffle / Moelven ByggModul AB
Som Eftermarknadsansvarig kommer du att fokusera på våra kunder och projekt inom segmentet Hyrmoduler. Du ansvarar för kvalitetsuppföljning och förbättringsarbete både gentemot kund och vår egen produktion.
Montör till Montage
Søknadsfrist : 2016-05-29
Torsby / Moelven ByggModul AB
Moelven Byggmodul söker nu ett antal montörer till vår Montageavdelning. Som montör arbetar du med att bygga och montera våra färdiga moduler på plats hos kunden. Vi söker dig som har en bakgrund som snickare eller motsvarande.
Tømrerlærlinger i fremtidens byggesystem
Søknadsfrist : 2016-06-15
Moelv / Moelven ByggModul AS
Moelven ByggModul AS har eget opplegg for oppfølging av lærlingene ved bedriften og tilbyr varierte arbeidsoppgaver som bygging av moduler i fabrikk til prosjekt, boliger og bygg og anlegg. Vi legger vekt personlige egenskaper og holdninger når vi skal velge ut lærlinger som får plass hos oss.

Kontaktinformasjon HR

Norge: hr@moelven.no
Sverige: hr@moelven.se

Er du interessert i å jobbe hos oss?

Bli oppdatert på ledige stillinger i Moelven

Få nyhetsoppdateringer fra Moelven