Hopp til innholdet

Ledige stillinger

Er du klar for nye utfordringer? Gå i så fall inn og les om de stillingene som er ledige for øyeblikket. Om det ikke finnes noen ledig stilling du vil søke på akkurat nå, kan du registrere din CV i vår database.

Moelven gir mennesker som vil, muligheter!
Montörer/snickare Norrköping
Søknadsfrist : Snarest
Norrköping / Moelven Modus
Vi är inne i ett expansivt skede och söker ytterligare montörer/snickare till vårt avdelningskontor i Norrköping som har hela Östergötland som sitt arbetsområde.
Driven och målinriktad medarbetare!
Søknadsfrist : Snarest
Karlstad / Moelven Skog AB
Moelven Skog AB är intresserad av dig som vill arbeta i den gröna näringen. Moelven Skog AB ansvarar för att utveckla vårt erbjudande till det bästa alternativet för skogsägaren som nu eller i framtiden ska avverka sin skog.
Montörer/snickare till Modus
Søknadsfrist : Snarest
Moelven Modus
Vi är inne i ett expansivt skede och söker ytterligare montörer/snickare till våra olika avdelningskontor runt om i Sverige.
Truckfører
Søknadsfrist : 2016-08-25
Brøttum / Moelven Treinteriør AS
Vi er på jakt etter deg som har erfaring med stortruck og truckførerbevis for dette. Som truckfører jobber du med virkeshåndtering ved vårt produksjonsanlegg, lasting og lossing av lastebiler og du vil også få noen vedlikeholdsoppgaver.
Operatør – Produksjonsmedarbeider
Søknadsfrist : 2016-08-28
Eidsvoll Verk / Moelven Eidsvold Værk AS
Vi søker etter en ny operatør - produksjonsmedarbeider. Du må ha fullført videregående opplæring og det er en fordel om du har erfaring fra trelastbransjen eller annen industri. Vi trenger deg som er pålitelig, engasjert og har gode samarbeidsevner.
VD
Søknadsfrist : 2016-08-31
Årjäng / Moelven Årjäng Såg AB
Vi söker nu en VD med engagemang och goda ledaregenskaper.
Transportkoordinator
Søknadsfrist : 2016-08-31
Karlstad / Moelven Wood AB
Då vår nuvarande medarbetare går i pension under 2017 söker vi hans ersättare. Som transportkoordinator blir du en viktig del av Moelven Woods Kundcenter i Skåre - ett driftigt team med arbetsglädje i stark utveckling bestående av 9 personer.
Operatør
Søknadsfrist : 2016-09-01
Sokna / Moelven Soknabruket AS
Er du vår nye medarbeider? Vi søker en ansvarsbevisst og resultatorientert person med gode samarbeids- evner og en positiv innstilling. Arbeidsoppgaver Driftsoperatører i produksjonslinje Produksjon av skur- og høvellast Kvalifikasjoner Erfaring fra industri God i norsk språk Trelastkunnskap, teknisk kunnskap og truckførerbevis vil bli vektlagt Vi tilbyr Konkurransedyktige betingelser og ordnede pensjons- og forsikringsordninger
Arbetsledare, kväll
Søknadsfrist : 2016-09-05
Säffle / Moelven ByggModul - Säffle
I rollen som arbetsledare ansvarar du för att • leda och fördela arbetet • nå uppsatta mål för produktionen • kvalitet och förbättringsarbete inom det egna området Du ansvarar för de kvällsskift vi bedriver i produktionen.
Virkesinköpare
Søknadsfrist : 2016-09-11
Edane / Moelven Skog AB
Moelven Skog AB söker nu en virkesinköpare till kontoret i Edane då nuvarande befattningshavare går i pension under våren 2017. Som virkesinköpare ansvarar du för att utveckla Moelven Skog AB som det bästa alternativet för skogsägaren, som nu eller i framtiden ska avverka sin skog.
Virkesinköpare
Søknadsfrist : 2016-09-11
Torsby / Moelven Skog AB
Moelven Skog AB förstärker kontoret i Torsby med ytterligare en virkesinköpare. Som virkesinköpare ansvarar du för att utveckla Moelven Skog AB som det bästa alternativet för skogsägaren, som nu eller i framtiden ska avverka sin skog.

Kontaktinformasjon HR

Norge: hr@moelven.no
Sverige: hr@moelven.se

Er du interessert i å jobbe hos oss?

Bli oppdatert på ledige stillinger i Moelven

Få nyhetsoppdateringer fra Moelven