Ledige stillinger

Er du klar for nye utfordringer? Gå i så fall inn og les om de stillingene som er ledige for øyeblikket. Om det ikke finnes noen ledig stilling du vil søke på akkurat nå, kan du registrere din CV i vår database.

Moelven gir mennesker som vil, muligheter!
Projekteringschef
Søknadsfrist : 2015-08-30
Sandsjöfors / Moelven ByggModul - Sandsjöfors
Som projekteringschef är du ansvarig för arbetet inom projekteringsavdelningen i Sandsjöfors. Du rapporterar till vice VD och ingår i den operativa ledningsgruppen. Avdelningen arbetar huvudsakligen med projektering av stora bostadsprojekt, som t ex flerbostadshus och äldreboenden.
CNC operatør
Søknadsfrist : 2015-08-30
Moelven Limtre AS
Til vår fabrikk i Moelv søker vi CNC operatør til maskinering av limtrekonstruksjoner.
Medarbeider - vedlikeholdsverksted
Søknadsfrist : 2015-08-30
Moelv / Moelven Limtre AS
Vi har ledig stilling som medarbeider i vedlikeholdsverkstedet og søker etter deg som ønsker å jobbe i en produksjonsbedrift. Dette er et spennende fagområde som er svært viktige for vår produksjon og våre resultater.
Ekonomichef
Søknadsfrist : 2015-09-14
Karlskoga / Moelven Valåsen AB
Vi söker dig som har utbildning och examen i ekonomi på högskole-/universitetsnivå med minst fem års arbetslivserfarenhet inom liknande arbetsuppgifter, gärna från tillverkande industri.
Salgsingeniør/-konsulent
Søknadsfrist : 2015-09-15
Skien / Moelven Modus
Avdelingen i Tønsberg utfører innredningsentrepriser i Telemark, Vestfold og Buskerud. Vi søker en drivende dyktig selger som skal forvalte og videreutvikle markedet. Har du utdanning eller erfaring fra bygg, eller kanskje har du byggteknisk eller ingeniør bakgrunn? Vil du lede dine egne prosjekt fra begynnelse til slutt? Vil du ha den solide markedslederen Moelven Modus som arbeidsgiver, og samtidig bygge nettverk i markedet? Vi søker deg som først og fremst skjønner og forstår fagterminologien innen bygg.
Virkesinköpare
Søknadsfrist : 2015-09-15
Karlstad / Moelven Skog AB
Som virkesinköparen vid kontoret i Molkom ansvarar du för att, inom Väse, Ölme och Kristinehamns kommun, utveckla Moelven Skog AB som det bästa alternativet för skogsägaren som nu eller i framtiden ska avverka sin skog.
Försäljningschef
Søknadsfrist : 2015-09-15
Edane / Moelven Edanesågen AB
Som försäljningschef hos oss ansvarar du, tillsammans med Moelvens försäljningsorganisation, för försäljningen av hyvlade varor i Norge och Sverige. Försäljningen av hyvlade varor är utgångspunkten för den produktionsplanering som du också medverkar i.
Samordnare för VVS
Søknadsfrist : 2015-09-20
Sandsjöfors,Stockholm,Säffle / Moelven ByggModul AB
Som samordnare för VVS kommer du arbeta nära våra projekt ute hos kund men också i dialog med inköp och produktionsenheterna, främst i Säffle och Sandsjöfors. Idag finns våra kunder främst i Stockholmsregionen.
Kontaktinformasjon HR
Norge: hr@moelven.no
Sverige: hr@moelven.se
Er du interessert i å jobbe hos oss?
Bli oppdatert på ledige stillinger i Moelven
Få nyhetsoppdateringer fra Moelven