Ledige stillinger

Er du klar for nye utfordringer? Gå i så fall inn og les om de stillingene som er ledige for øyeblikket. Om det ikke finnes noen ledig stilling du vil søke på akkurat nå, kan du registrere din CV i vår database.

Moelven gir mennesker som vil, muligheter!
Servicetekniker
Søknadsfrist : 2014-10-31
Trondheim / Moelven Modus AS
Er du tømrer eller handyman med ambisjoner? Da er dette jobben for deg. Vi søker etter en selvstendig og dyktig servicetekniker som kan viderutvikle seg sammen med vår avdeling. Avdelingen i Trondheim utfører innredningsentrepriser i Nord- og Sør Trøndelag.
Marketingsjef
Søknadsfrist : 2014-11-02
Eidsvoll Verk / Moelven Wood AS
Vi søker en entusiastisk, kunnskapsrik og erfaren marketingsjef til en nyopprettet stilling hos en av Norges største produsenter av trebaserte byggevarer.
Marknadschef
Søknadsfrist : 2014-11-02
Årjäng / Moelven Årjäng Såg AB
I tjänsten som marknadschef ansvarar du självständigt för vår försäljning av sågade varor utifrån företagets framtagna koncept.
Driftssjef
Søknadsfrist : 2014-11-02
Eidsvoll Verk / Moelven Eidsvold Værk AS
Spennende og utfordrende stilling for deg som har kompetanse og erfaring med å kombinere driftsansvar med kontinuerlig utviklings- og forbedringsarbeid.
Selger kundesenter
Søknadsfrist : 2014-11-09
Eidsvoll Verk / Moelven Wood AS
Er du god på kommunikasjon og kundebehandling, og ønsker å jobbe med salg og rådgivning i et pulserende kundesenter på Eidsvoll Verk har vi nå en ledig stilling til deg.
Sågverksoperatör
Søknadsfrist : 2014-11-10
Årjäng / Moelven Årjäng Såg AB
Nu förstärker vi vår produktion med en medarbetare vid såg och råsorteringsanläggningen. Vi söker dig med lämplig teknisk utbildning och erfarenhet av att arbeta i produktion. Meriterande om du har erfarenhet av PLC/data samt styr- och reglerteknik och gärna erfarenhet från sågverk.
Montører
Søknadsfrist : 2014-11-21
Oslo / Moelven Modus AS
Ønsker du å jobbe inne i høstregn og sur vind? Er du tømrer? Da er dette jobben for deg. Avdelingen i Oslo utfører innredningsentrepriser i Oslo og Akershus.
Kontaktinformasjon HR
Norge: hr@moelven.no
Sverige: hr@moelven.se
Er du interessert i å jobbe hos oss?
Bli oppdatert på ledige stillinger i Moelven
Få nyhetsoppdateringer fra Moelven