Hopp til innholdet

Finansielle rapporter

Moelven bestreber seg på å kommunisere aktivt og åpent med markedet, og gi alle interesserte lik tilgang til finansiell informasjon. På våre finansielle sider finner du resultatrapportering, og informasjon om de prinsippene Moelven styres etter.

Kvartalsrapport Q4 2015

Moelven tjente 215 millioner på driften

I 2015 forbedret Moelven-konsernet den underliggende driften med NOK 50 millioner og oppnådde et driftsresultat på NOK 215 millioner.
Driftsinntektene økte med nærmere 10 prosent til NOK 9.690 millioner. Driftsinntektene i fjerde kvartal økte med 15 prosent til NOK 2.483 millioner (NOK 2.151 millioner samme periode i 2014) og driftsresultatet ble NOK 65 millioner (NOK 48 millioner).
Fornøyd konsernssjef
Konsernsjef Morten Kristiansen er fornøyd med at konsernet ytterligere økte sine driftsinntekter og forbedret driftsresultat fra året før. - Det har vært et år med sterk vektlegging av internt forbedringsarbeid og omstrukturering.
Vårt arbeid ser nå ut til å skape resultater. Det forbedrede resultatet har en klar sammenheng med at konsernet økte driftsinntektene. Timber og Wood hadde i sum noe lavere priser enn i fjerde kvartal i fjor. Innen Byggsystemer er det spesielt Byggmodul- og limtrevirksomheten i Sverige samt Moelven Modus som står for resultatforbedringen. Enkeltenheter på svensk side leverer rekordresultater, sier Kristiansen

Rapportarkiv

Her finner du alle rapportene som nedlastbare pdf'er fra mange år tilbake

Kontaktperson
Morten Sveiverud
Direktør Økonomi og Finans
Moelven Industrier ASA
+47 90980667
morten.sveiverud@moelven.com
De siste finansielle rapportene